Permanente make-up

Een snelle en veilige techniek met direct resultaat

Iedere vrouw wil er graag op ieder moment van de dag perfect verzorgt uitzien. Met gewone make-up is dit niet altijd mogelijk, doordat gewone make-up aan het einde van de dag vaak vervaagd is. Met permanente make-up worden eyeliners, en/of wenkbrauwen aangebracht, die drie tot vijf jaar mooi blijven. Bij het opstaan, tijdens sporten, op het strand, saunabezoek, of tijdens een flinke regenbui blijft uw permanente make-up gewoon zitten en u hebt geen last van uitgelopen eyeliner. Permanente make-up wordt door mij persoonlijk uitgevoerd en aangepast aan uw eigen persoonlijkheid en gezichtsvorm. Als u het eenmaal hebt, wilt u het nooit meer missen. Bij permanente make-up wordt door middel van een steriele dunne naald, die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Samen kijk ik met u eerst naar de vorm van uw gezicht. Vervolgens tekenen ik de vorm met potlood op uw huid zodat u kunt zien hoe het eruit gaat zien. Daarna breng ik de permanente make-up in de door u gewenste vorm en kleur aan. Ik als ervaren specialist breng de permanente make-up snel en veilig aan en u hebt er jaren plezier van.

Permanente make-up wordt in mijn salon toegepast voor ooglijnen en wenkbrauwen.

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat, zoals alleen visagisten die kunnen maken. Iedere onvolkomenheid in uw wenkbrauwen wordt met de permanente make-up onzichtbaar. Het is ook mogelijk om een schaduweffect te creëren onder de eigen haartjes en wenkbrauw. Dit geeft niet het getekende effect maar een lichte opvulling van de eigen wenkbrauw waardoor deze meer spreekt.

Met permanente make-up op de eyeliners kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aangezicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard ook worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt de permanente make-up tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Dit geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Te grote of te kleine ogen kunnen zo optisch in de juiste verhoudingen tot het totale gezicht worden gebracht. Altijd mooie sprekende ogen zonder je zorgen te hoeven maken over je make-up. De eyeliners kunnen zowel op het boven- als onderooglid worden aangebracht, telkens rekening houdend met uw persoonlijke wensen.

In alle gevallen toont de kleur na de pigmentatie donkerder dan dat het uiteindelijke resultaat zal zijn. In de eerste week zal de kleur nog voor zo’n 50% lichter worden door o.a. de korstjes die eraf zullen gaan. Beetje bij beetje wordt er een laagje pigment in de huid opgebouwd waardoor er in de meeste gevallen 1 tot 3 behandelingen nodig zullen zijn voor het gewenste resultaat.

Mijn Salon is door de GGD erkend voor permanente make-up. Zelf werk ik met de nieuwste technieken en laat me regelmatig bijscholen. De laatste bijscholing heb ik gevolgd bij Irma Hulscher