Juliette Armand behandelingen

Bij Corine’s Beauty Corner kunt u nu ook terecht voor innovatieve behandelmethodes van Juliette Armand. Juliette Armand vormt de perfecte aanvulling op de diverse behandelingen van hannah met intensievere behandelmogelijkheden bij specifieke huidproblemen zoals huidveroudering, rosacea, eczeem en acne. De geavanceerde behandelingen benutten de kracht van je eigen huidcellen.

Juliette Armand is een merk uit Griekenland en heeft wereldwijd samenwerkingen met verschillende merken en beautyinstituten. In Nederland zijn ze een samenwerkingsverband aangegaan met hannah. Omdat de behandelingen van Juliette Armand zeer intensief zijn, mogen alleen de hannah specialisten werken met deze unieke producten.

Corine’s Beauty Corner werkt met de onderstaande Juliette Armand behandelprotocollen.

Aging Regulator Therapy
Het doel hiervan is om de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen. Retinol (vitamine A) en vitamine C ondersteunen de natuurlijke huidregeneratie en de huid wordt intensief gehydrateerd en ziet er direct fris en stralend uit.

Sensi Therapy
Deze behandeling is erop gericht huidirritaties te bestrijden. Door middel van de synergie tussen verschillende kalmerende werkstoffen herstelt de natuurlijke huidbalans, waarbij het beschermingsmechanisme van de huid wordt versterkt. Daarnaast ondersteunt en bespoedigt Sensi Therapy het genezingsproces van de huid.

Chronos Therapy
Je hebt vast wel eens gehoord van injectables ten behoeve van verjonging en het opvullen van rimpels. Het is nu echter tijd om kennis te maken de Apocalypsis Therapy waarmee de tand des tijds kan worden bestreden zonder enige injecties te gebruiken.