hannah huidcoach

Als gecertificeerd hannah huidcoach werkt ik met de topproducten van hannah. hannah werkt volgens een uniek systeem voor huidverbetering.

Een hannah huidcoach doet veel meer dan alleen maar het structureel verzorgen van de huid, wat een schoonheidsspecialiste  doet.

Alles valt en staat met het op de juiste wijze coachen én begeleiden van u als cliënt. U zult u eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren én thuis structureel onderhouden om optimaal van het systeem te kunnen profiteren.

Als huidcoach ben ik in staat om u dit op een juiste manier bij te brengen door het geven van effectieve adviezen en handige tips.

Bij aanvang van iedere behandeling wordt een individuele huidanalyse met behulp van de Skin Analyzer gedaan. De Skin analyzer meet vocht, vet en de pH waarde van uw huid. Op basis van deze professionele huidanalyse, wordt een effectief behandelplan gemaakt. Wanneer u deze adviezen opvolgt, kunt u bij de volgende behandeling met behulp van de Skin analyzer zien hoe uw huid verbeterd is ten opzichte van de laatste behandeling.

Skin Analyser

Meten is weten, want daar begint alles mee!

In een eerste gesprek bij Corine’s Beauty Corner worden de wensen van iedere cliënt eerst helder besproken.

Als huidcoach bekijkt ik de huid vervolgens nauwkeurig en maakt een gedegen en individuele huidanalyse met behulp van de Skin Analyzer.

Op basis van deze professionele huidanalyse, wordt een effectief behandelplan gemaakt.

Uitgebreide persoonlijke aandacht voor, en voortdurende begeleiding ván de cliënt zijn hierbij enkele van de belangrijkste kernwaarden!